Over ons

Al meer dan 8 jaar hebben wij diverse locaties in het Zuiden van Italië bezocht. Steeds vaker kwamen we terug om onze vakanties te vieren in De Marken aan de Adriatische zee. En dan vooral in het zuidelijke gedeelte tussen Ancona en Pescara in de driehoek Grottammare, Offida en Montefiore dell’Aso.

De Marken is voor ons een rustige vakantieregio waar we genieten van het echte Italiaanse leven. Wijn- en olijfvelden met daartussen de groene heuvels met bijzondere vergezichten; een enorme en bijzondere gastvrijheid met hartelijke, warme mensen. In de nabijheid van zee, strand en bergen en niet te vergeten een uitstekende keuken met een meer dan goede prijs/ kwaliteit verhouding.

Eind 2015 zijn wij ons gaan oriënteren om onze droom voor een vakantiehuis te verwezenlijken. En begin 2016 hebben wij een stuk grond van 5.000m2 met daarop een ruïne gekocht in Cossignano. Nu bijna 3 jaar later zijn we druk met de voorbereidingen en zijn half oktober 2019 gestart met de herbouw van dit authentieke gebouw. In 2022, verwachten wij dat de eerste gasten de vakanties gaan doorbrengen in onze authentiek vakantiehuis in Italië. Het pand van meer dan 300m2 krijgt een moderne landelijke uitstraling met ‘quarzo’ vloeren, een verwarmd zwembad en een fantastisch 180 graden uitzicht met in de verte Carassai en Montefiore dell’Aso.

En waarom Casa Camini? Camini is het meervoud van openhaard. De boerderij krijgt aan de kant van het uitzicht zowel een binnen- als buitenhaard. Bovendien ligt de boerderij aan de Contrada tre Camini in Cossignano.

Il Nostro Sogno! Claudia & Otto Krijnen