over ons

Claudia & Otto Krijnen


Al meer dan 8 jaar hebben wij diverse locaties in het Zuiden van Italië bezocht. Steeds vaker kwamen we terug om onze vakanties te vieren in De Marken aan de Adriatische zee. En dan vooral in het zuidelijke gedeelte tussen Ancona en Pescara in de hoek Grottammare, Offida, Ripatransone en Montefiore dell’Aso.

De Marken is voor ons een rustige vakantieregio waar we genieten van het echte Italiaanse leven. Wijn- en olijfvelden met daartussen de groene heuvels met bijzondere vergezichten; een enorme en bijzondere gastvrijheid met hartelijke, warme mensen. In de nabijheid van zee, strand en bergen en niet te vergeten een uitstekende keuken met een meer dan goede prijs/ kwaliteit verhouding.

Eind 2015 zijn wij ons gaan oriënteren om onze droom voor een vakantiehuis te verwezenlijken. En begin 2016 hebben wij een stuk grond van 5.000m2 met daarop een ruïne gekocht in Cossignano. Nu zijn we druk met de voorbereidingen en zijn half oktober 2019 gestart met de herbouw van dit authentieke gebouw. In juni 2024, verwachten wij dat de eerste gasten de vakanties gaan doorbrengen in ons authentiek luxe vakantiehuis in Italië met privé zwembad. Het pand van meer dan 300m2 krijgt een luxe industriële landelijke uitstraling met ‘beton’ vloeren, een verwarmd zoutwaterzwembad en een fantastisch 180 graden uitzicht met in de verte Carassai, Montefiore dell’Aso en Moresco.

En waarom Casacamini?  Camini is het meervoud van openhaard. Het vakantiehuis krijgt aan de kant van het uitzicht een gespiegelde binnen- als buitenhaard. Bovendien ligt ons vakantiehuis aan de Contrada tre Camini 1 in Cossignano.

Il Nostro Sogno! Claudia & Otto Krijnen

Onze ervaringen kunnen je wellicht helpen met jouw oriëntatie en voorbereiding op de aanschaf van een huis in Italië. We willen je graag inzage geven in het hele proces. In een aantal blogs zullen we je komende maanden meenemen in onze droom, met onder meer het ontwerp, de aanvraag van de vergunning, de bouw, de inrichting, het ‘proefdraaien’ en de ontvangst van onze eerste gasten.