design | exterieur

Casa Camini ligt op een gemiddelde hoogte van 335 meter boven zeeniveau. De voorkant van Casa Camini wordt nieuwe opgebouwd met het ontwerp zoals het er in het verleden heeft uit gezien. Vroeger bestond de begane grond uit een stal (stalla) en een ruimte om wijn te produceren (cantina). Dit is te zien op de tekening – er zijn 3 toegangsdeuren, waarvan de middelste de toegang gaf naar de eerste verdieping.

  • verwarmd zoutwater zwembad (5×10) met voldoende ligbedden en parasols, douche en apart toilet;
  • 5.000 m2 terrein met volwassen olijfbomen en een grote trampoline (Berg Grand Elite inground (340×520));
  • overdekte veranda van 60m2 met lange eikenhouten tafel daaromheen Dr. No stoelen, Kamado (GreenEgg), openhaard en voetbaltafel (Garlando);
  • terras op de 1e verdieping voor optimale zonsondergang;
  • 15 km van zee (Grottammare) & 45 minuten van de bergen.

Op de eerste verdieping waren de woonverblijven welke bestond uit 2 slaapkamers, een woonkamer en keuken (cucina). De middelste deur wordt de toegangsdeur. De overige oorspronkelijke toegangsdeuren worden vervangen door glas.

De achterkant – is een geheel nieuw ontwerp met zoveel mogelijk raampartij om vanuit alle hoeken in de woonkamer en keuken van het geweldige uitzicht te genieten. Ook is er een overdekte veranda van 60m2, tevens dienend als zonwering om de warmte buiten te houden door de gevel met de vele ramen. En natuurlijk de openhaard buiten die gespiegeld is aan de haard binnen (Camini!).

Het zwembad is een zoutwaterbad en is verwarmd door een aparte warmtepomp aangestuurd door onze zonnepanelen. Bij het zwembad is een aparte toilet en buitendouche aanwezig.